De organisatie van het programma is een samenwerking van verschillende organisaties.

Leidse Binnenstadsgemeente

 

De Leidse Binnenstadsgemeente (LBG) is een bruisende Protestantse gemeente midden in het centrum van Leiden, in de Hooglandse Kerk.

Sinds maart worden alle diensten van de LBG live op YouTube uitgezonden.
Alle diensten blijven een week online staan.

De organisatie van de diensten gebeurt in overeenstemming met de geldende coronamaatregelen en worden na elke persconferentie van de overheid geëvalueerd en bijgesteld waar nodig. Dit geldt ook voor het aantal zangers van de samenzangbegeleiding.

Ga direct naar het YouTube-kanaal
Meer informatie: www.leidsebinnenstadsgemeente.nl
Contact: info@leidsebinnenstadsgemeente.nl

De Leidse Binnenstadsgemeente is in belangrijke mate afhankelijk van vrijwillige bijdragen en giften. Wilt u ons steunen, heel graag! U kunt uw gift overmaken op bankrekening:
NL30 INGB 0000 1118 06 t.n.v. de Leidse Binnenstadsgemeente.

Bijzonder Kerkenwerk Leiden

 

Het Bijzonder Kerkenwerk Leiden (BKL) organiseert culturele kerkdiensten en is onderdeel van de Leidse Binnenstadsgemeente in de Hooglandse Kerk. De diensten zijn bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor religie en zingeving, ook voor wie meer geloofsvragen dan -antwoorden heeft. Daarbij staat muziek centraal.

De hoofdactiviteiten van de BKL zijn de jaarlijkse Evensong reeks, Cantatediensten en de Kerstnachtdiensten. Daarnaast worden ad hoc Vespers georganiseerd.

Contact: bkl@leidsebinnenstadsgemeente.nl

Website Cantatediensten: www.stichtingcantate.nl
Website Evensongs: www.evensongsleiden.nl

De BKL is voor de financiering mede afhankelijk van giften.
U kunt ons steunen door een gift over te maken op bankrekening:
NL15 INGB 0000 7839 95 t.n.v. penningmeester BKL

Winter Wonder Weken

 

Elk jaar wordt in samenwerking met de Gemeente Leiden de Winter Wonder Weken georganiseerd, met verschillende activiteiten en evenementen in het centrum van de stad, waaronder de Korenweken. Vanwege de coronamaatregelen kunnen deze niet georganiseerd worden zoals gebruikelijk. Daarom is er samen met BplusC een alternatief opgezet in de vorm van 10 filmpjes. Deze zullen tevens worden uitgezonden op Unity.NU TV, te vinden via kanaal 40 van Ziggo en via kanaal 1412 bij alle andere providers.

Zie: Kerstklanken vanuit de Hooglandse Kerk

Webmaster: prmedia.bkl@gmail.com